BOUTIQUE HOTEL 'T FRAEYHUIS

WELCOME

WELKOM IN BRUGGE

Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis **** is een - nieuw - luxe boutique viersterrenhotel in het hartje van Brugge.

Ons hotel werd volledig onder handen genomen, grondig gerenoveerd en opnieuw gedecoreerd in 2018/2019. Boutique Hotel 't Fraeyhuis is open sedert juli 2019.

Gelegen in een historisch pand in het midden van het Minnewaterpark, op een boogscheut van de markt, op wandelafstand van de winkelstraten en vlakbij alle toeristische bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft.

De kamers, waaronder elegante suites en luxekamers zijn uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort. Een luxueuze, charmante en romantische inrichting, de perfecte plaats om uw bezoek aan Brugge nog aangenamer te maken en tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van Wi-Fi, een flat screen tv, koffie, minibar en kwalitatieve verzorgingsproducten. Alles om uw verblijf nog aangenamer, luxueuzer en ontspannend te maken. Na een heerlijke nacht kan u genieten van een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel. Het luxueuze ontbijt samen met een glaasje champagne maken uw verblijf compleet.

Parkeergelegenheid is er bij het hotel (mits het betalen van een supplement per overnachting).

Sorry, adults only. Onze kamers bieden geen mogelijkheid tot het opvangen van kinderen of huisdieren.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid.

Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis

Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis maakt deel uit van VMR BOUTIQUE COLLECTION, een familie van charme-, boutique- en luxe accomodaties (hotel, B&B’s en vakantielogies). Wie direct bij een van de logies van de VMR BOUTIQUE COLLECTION boekt, doet dit steeds aan de beste voorwaarden. Een rechtstreekse online reservatie is steeds aan de laagste online prijs én veilig.

De prijzen zijn alle taksen en belastingen inbegrepen, onder voorbehoud van een wijziging van de wetgeving inzake BTW en/of citytax of de toevoeging van een nieuwe taks waaraan de levering van onze diensten zou worden onderworpen. Elke stijging van de taksen en belastingen zal onmiddellijk worden doorgevoerd in de prijzen.